دستور کیک اسفنجی برای دوستان این دستور فوق العادست و اگر تمام مراحل رو با دقت انجام بدین بهتون قول میدم که نتیجه عالی و فوق العاده بشه❣
کیک اسفنجی یا Sponge Cake به کیکی گفته میشه که چربی نداشته باشه و فقط از آرد و شکر و تخم مرغ درست شده و در واقع پف کیک بعلت وارد کردن هوا ؛ در اثر همزدن شکر و تخم مرغ بوجود آمده و بر خلاف کیکهای کره ای فقط از بیکینگ پودر برای پف دادن کیک استفاده نمیشه.
بدلیل اینکه بافت کیک پس از بریده شدن پر از حباب و شبیه اسفنج دریایی هست، به این اسم نامیده شده.
این کیک بدلیل سبک بودن مناسب برای انواع کیکهای تولد و عروسی هست و پس از پخت به تنهایی سرو نمیشه و باید حتما با خامه ، موس و میوه و انواع کرم یا مارمالاد ترکیب بشه.
ادامه »