گندم

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

حلوا زعفرانی

29 خرداد 1395 توسط گندم

حلوای آرد گندم:


آرد نان سنگک……………….۱ لیوان
شکر ………………………….۳/۴ لیوان
آب…………………………….۱ لیوان
گلاب…………………………۱/۴ لیوان
روغن مایع و کره……………حدود ۳/۴ لیوان
هل و زعفران ………………به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :
( نسبت مواد مهمه؛ حالا شما خواستید مواد رو چند برابر کنید؛ من از لیوانهای دسته دار فرانسوی استفاده می کنم)

ادامه »

 نظر دهید »

کیک اسفنجی

25 خرداد 1395 توسط گندم

 دستور کیک اسفنجی برای دوستان  این دستور فوق العادست و اگر تمام مراحل رو با دقت انجام بدین بهتون قول میدم که نتیجه عالی و فوق العاده بشه❣

کیک اسفنجی یا Sponge Cake به کیکی گفته میشه که چربی نداشته باشه و فقط از آرد و شکر و تخم مرغ درست شده و در واقع پف کیک بعلت وارد کردن هوا ؛ در اثر همزدن شکر و تخم مرغ بوجود آمده و بر خلاف کیکهای کره ای فقط از بیکینگ پودر برای پف دادن کیک استفاده نمیشه.
بدلیل اینکه بافت کیک پس از بریده شدن پر از حباب و شبیه اسفنج دریایی هست، به این اسم نامیده شده.
این کیک بدلیل سبک بودن مناسب برای انواع کیکهای تولد و عروسی هست و پس از پخت به تنهایی سرو نمیشه و باید حتما با خامه ، موس و میوه و انواع کرم یا مارمالاد ترکیب بشه.

ادامه »

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

گندم

ای پیر ترین جوان تاریخ بیا ....
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • نجم ثاقب,نقش بانوان در حکومت جهانی ولی عصر (عج)
  • مقایسه حج ابراهیمی با حج حسینی
  • آیا منتظر ظهور هستیم؟
  • دل نوشته
  • امام زمان
  • آشپزی

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

آمار وبلاگ

آمارگیر وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس